AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:12:2019 10:31
Better Call Saul: Atletico sænker prisen på Uniteds transfermål

The Telegraph skriver, at Atletico Madrid er klar til at overveje bud på £85 millioner.


Saul Niguez har en frikøbsklausul på £125 millioner, men Atletico Madrid er parate til at sælge for mindre, skriver The Telegraph efter en uge, hvor flere medier har meldt, hvordan den 25-årige midtbanespiller skulle være et transfermål for Manchester United.

I stedet skulle et bud på £85 millioner være nok til, at det spanske storhold vil overveje at sælge til The Red Devils eller en anden interesseret Premier League-klub.

Manchester United skulle længe have været store beundrere af den spanske midtbanemand, og det er ingen hemmelighed, at Ole Gunnar Solskjær også har en forstærkning til midtbanen på ønskesedlen.

Niguez har fortsat mange år tilbage på den niårige kontrakt, han underskev med Atletico Madrid for en række sæsoner siden, men Diego Simeone & Co. skulle nu være klar til at sælge, hvis prisen er rigtig.

Men det lyder til, at det i høj grad er op til Niguez selv, hvorvidt et skifte bliver en realitet eller ej. Ønsker han en transfer til Premier League, står Atletico Madrid ikke i vejen, hvis bare buddet er højt nok.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED