AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:06:2020 13:29
Betaler gladeligt bøden: The Beast møder op til træning iført Liverpool-trøje

Adebayo Akinfenwa, der også er kendt som The Beast, fejrede Liverpools mesterskab ved at møde op til Wycombes træning iført en trøje med The Reds.


Det er næppe gået nogens næse forbi, at Liverpool har vundet det engelske mesterskab, og den flotte bedrift er naturligvis blevet fejret af klubbens fans. 

En af disse er Wycombe-spilleren Adebayo Akinfenwa, der er lidt af en kultfigur i engelsk fodbold. 

Den brølstærke angriber mødte således op til gårsdagens træning i Wycombe iført en Liverpool-trøje, mens holdkammeraterne naturligvis var iført klubbens egne trøjer. 

Akinfenwas stunt sikrer ham naturligvis en bøde, men i en video på Instagram slår angriberen fast, at han gladeligt betaler bøden. 

Det har da heller ikke ligefrem været hverdagskost for Liverpool at vinde det engelske mesterskab. Det er således 30 år siden, at det sidst skete, så man kan godt forstå, at klubbens fans, heriblandt Akinfenwa, fejrer det.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Only time I’ve been happy to pay a club fine!! @liverpoolfc Champions #YNWA #BeastMode

Et opslag delt af Adebayo Akinfenwa (@realakinfenwa) den


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED