Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:10:2020 17:32
Beskedent bud: City er klar til at signe Messi til januar

Ifølge Daily Star er The Citizens parate til at byde på Lionel Messi til januar.


Når vi runder det nye år, kan Lionel Messi uden problemer indgå en forhåndsaftale med Manchester City og fuldføre et skifte på en fri transfer, når hans kontrakt med FC Barcelona udløber efter sæsonen.

Men Manchester City er villige til at fremskynde processen og tilbyde FC Barcelona et mindre beløb allerede til januar for at undgå for meget konkurrence om den argentinske superstjernes gunst til sommer.

Der er dog tale om et beskendent, måske næsten symbolsk beløb, hvis man skal tro Daily Star. Mediet skriver, at The Cityzens er parate til at byde £15 millioner på den 33-årige stjerne til januar.

Medmindre Messi forlænger sin kontrakt inden da, vil FC Barcelona være under pres for at sælge, men spørgsmålet er, om £15 millioner er nok til at overbevise catalanerne om et salg.

Sidste januar fik Tottenham eksempelvis lokket omkring £20 millioner ud af Inter for Christian Eriksen, selvom danskeren da stod i samme situation, som Messi vil gøre i begyndelsen af det nye år.

Med det i baghovedet er det svært at bebrejde Barcelona, hvis de ønsker et højere beløb.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED