AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:09:2019 21:56
Bernardo Silva advarer titelrivaler efter storsejr

Bernardo Silva scorede lørdag hattrick, da Manchester City slog Watford med hele 8-0 i Premier League.


Manchester City kom lørdag eftermiddag tilbage på vindersporet, da de hjemme på Etihad Stadium knuste Watford med hele 8-0. Pep Guardiolas mandskab kørte på fra første fløjt og allerede efter tyve minutter stod der 5-0 til hjemmeholdet. 

Ved dommerens slutfløjt var stillingen 8-0 til The Citizens og særligt Bernardo Silva spillede en stor kamp mod The Hornets. Den portugisiske landsholdsspiller scorede karrierens første hattrick og efter kampen var han meget tilfreds med sin egen og holdkammeraternes indsats.

- Fantastisk indsats. 8-0 siger det hele. Måden vi startede kampen på var helt perfekt. Vi fik et hurtigt mål og fortsatte med at lægge pres på Watford. Vi var foran med fem mål efter tyve minutter, så det var en god præstation af holdet i dag, siger portugiseren til Sky Sports og tilføjer:

- Det var dejligt at få tre point efter sidste weekends skuffelse mod Norwich. Jeg er også meget glad for mit første hattrick og vi skal fortsætte det her spil resten af sæsonen, udtalte han.

Bernardo Silva sendte samtidig en advarsel til Manchester Citys titelrivaler:

- I dag spillede vi, som vi har gjort de sidste to sæsoner. Vi ved, at alle hold har dårlige perioder i løbet af en sæson, men i dag viste vi, at vi er klar til at slås for at genvinde Premier League-titlen, sluttede Bernardo Silva.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED