AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:09:2018 09:18
Berbatov: United må ikke gentage Spurs' fejl mod Watford

Dimitar Berbatov tror, sit tidligere hold trækker sig sejrrigt fra opgøret mod Watford, men de skal være varsomme og ikke begå samme fejl som Tottenham.


The Hornets har overrasket alt og alle efter dette års imponerende sæsonstart, men det mest overraskende resultat var sejren over Tottenham.  Med den skalp har Watford vundet fire ud af fire kampe.

Men Dimitar Berbatov er overbevist om, at Manchester United er i stand til at ødelægge Watfords perfekte start, hvis The Red Devils kan matche Watfords fysik på dagen.

- Tottenham var skuffende mod Watford og lod to mål slippe ind på dødbolde, fortæller Berbatov til Betfair.

- Alle ved, at Watford er aggressive og fysiske. Du bliver nødt til at sikre dig, at du forsvarer dig ordentligt mod det. Kan Manchester United gøre det, ser jeg dem vinde lørdagens kamp.

Heldigvis kan Manchester United også stille med et hold, der er vant til at uddele knubs med spillere som Lukaku, Pogba, Valencia, Matic. Det bliver nødvendigt, mener Berbatov, for Watford har bøllen over alle bøller i front.

- Mourinho har masser fysisk stærke spillere til rådighed, som kan spille ligepå og hårdt, men de har også den ekstra kvalitet, som nok kommer til at gøre forskellen på dagen, siger Berbatov.

- Men man skal være varsom på Troy Deeney. Han er ikke bare fysisk stærk, han er helt og aldeles enorm. Han trækker forsvarere rundt, som var det en leg. Som modstanderhold skal du have en plan for, hvordan man stopper ham fra at få chancer. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED