Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:01:2021 19:38
Bent: Salah er blevet dårligere sæson for sæson

Darren Bent føler ikke, at Liverpool-stjernen viser samme beslutsomhed som tidligere.


Mohamed Salah kom til Premier League og lagde alt ned i sin debutsæson, hvor han scorede hele 32 mål på 36 kampe i ligaen bare. Året efter scorede han 22 mål, så 19, og lige nu står han noteret for 13 scoringer på 17 kampe.

Der er meget sæson endnu, men tallene vidner om, at Liverpool-spillerens niveau er dalet sæson for sæson. Det mener Darren Bent, der føler, egypterens attitude har ændret sig til det værre.

- Lige nu fortæller hans kropssprog mig, at han ikke er glad, uanset hvad han siger i medierne. Siden han gav sit interview om Real Madrid og Barcelona, har han ikke haft samme ild og beslutsomhed, som han viste engang, siger Bent til Talksport.

- Kigger man på stats, har han stadig masser scoringer, men han er blevet dårligere sæson for sæson. Det er ikke kun antallet af mål, det er stadig flot, men hans generelle præstationer har været dårlige i et stykke tid nu.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED