AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:04:2019 15:21
Benitez tænker ikke på kontraktudløb

Rafa Benitez' kontrakt med Newcastle udløber efter sæsonen, men den spanske manager slår fast, at han holder fokus på næste kamp.


Rafa Benitez har kontraktudløb med Newcastle til sommer, og spanierens fremtid er endnu uvis.

Senest var Benitez ude og forlange, at ejer Mike Ashley investerer flere penge i klubben, og torsdag slår han så fast, at han stadig ikke er blevet klogere på sin fremtid.

- Vi er det samme sted. Der er ingen nyheder. Min kontrakt udløber den 30. juni. Jeg er professionel. Jeg vil gøre det godt, og det første jeg kan gøre er at vinde over Southampton, udtaler han til Shields Gazette og fortsætter:

- Jeg kan ikke lide at høre folk snakke om min fremtid, at spillere forlader klubben, eller at jeg har møder med andre. Jeg forbereder holdet på bedst mulig vis til den næste kamp.

Benitez afviser i samme ombæring, at man har truffet en beslutning omkring Matt Ritchies fremtid.

- Min førsteprioritet er at fokusere på kampen. Jeg er ikke glad, når jeg ser alle historierne om Ritchie. Det er ikke sandt. Mit job er at forberede Ritchie til den næste kamp.

- Jeg kan ikke give nogle råd om fremtiden. Min kontrakt udløber den 30. juni.

Rafa Benitez er blandt andet blevet rygtet til Real Sociedad i løbet af de seneste måneder.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED