AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:02:2019 13:03
Benitez inden Wolves: Er nødt til at ignorere tabellen

Rafa Benitez har fortalt sine spillere, at de skal ignorere tabellen, når Newcastle mandag aften møder Wolves.


Newcastle var nummer 15 i Premier League inden weekendens kampe, men sejre til Burnley og Cardiff har betydet, at The Magpies blot er over nedrykningsstregen på en bedre målscore end Southampton inden mandagens møde med Wolves.

Derfor har den spanske manager også fortalt sine spillere, at de skal ignorere, hvad der sker på de andre Premier League-stadions og i stedet fokusere på deres egen kamp.

- Når man har været i denne situation i et stykke tid, ved man, at det bliver sådan: man er nødt til at vente. Man kan ikke ændre noget. Det eneste, man kan gøre, er at sikre, at man er ordentlig forberedt til sin egen kamp. Det er det eneste.

- Dine spillere kan ikke påvirke, hvad der sker på andre baner, så man skal bare være koncentreret om sin egen kamp. Nogle gange er det positivt, andre gange er det negativt, og fordi man ikke kan ændre noget, er det bedre, at man ikke fokuserer på det. Man er nødt til at sige: "Okay, hvad kan jeg gøre? Præstere for mit hold." Det er det hele, udtaler Benitez på pressemødet inden opgøret.

Paul Dummett, Mohamed Diame, Ki Sung-yueng og Joselu er alle tilbage efter skader, mens Yoshinori Muto vender tilbage fra Asian Cup. Indkøbte Miguel Almiron forventes også at være med i kamptruppen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED