AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:04:2019 14:54
Benitez hylder hattrickhelt: Han er god nok til det spanske landshold

Rafael Benitez mener, at Ayoze Perez har bevist sig at være god nok til at blive udtaget til det spanske landshold.


Set over de seneste 15 år er der ikke mange landshold, der har været bedre end det spanske, der har høstet store triumfer med stjerner som Fernando Torres, David Villa og Xavi, men lige for tiden er niveauet ikke helt på samme niveau, og det kan måske være en åbning for en Newcastle-spiller.

I weekenden scorede Ayoze Perez tre gange for the Magpies, og efterfølgende høstede han store roser af Rafael Benitez, som gjorde det klart, at den spanske landstræner bør overveje at holde et skarpt øje med Newcastle-profilen fremover.

- Jeg mener, han kan spille for Spanien. Med det niveau, han allerede har, tror jeg, at han kan, men Spanien har naturligvis mange gode spillere, lyder det fra Newcastle-manageren ifølge ChronicleLive.

Den tidligere Liverpool-manager ser dog fortsat forbedringspunkter for den 25-årige spanier.

- Jeg synes, han gør det godt, men jeg presser ham stadig en smule mere. Han kan stadig gøre det meget bedre, og han ved det, men han gør det godt, fortæller Rafael Benitez.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED