AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:06:2019 14:56
Benitez er væk: Her er de fem største favoritter til at overtage

SkyBet har udbudt odds på afløseren for Rafael Benitez i Newcastle, og her er der nogle ganske prominente navne iblandt.


Hvad skal der nu ske, er der nok en del Newcastle-fans, der tænker lige i øjeblikket, hvor det er blevet annonceret, at Rafael Benitez forlader klubben i næste uge.

Jagten på en afløser for den respekterede spanier er formentlig allerede gået ind, og der er allerede nu udbudt odds på, hvem der skal afløser den tidligere Liverpool- og Chelsea-manager.

I øjeblikket er den tidligere Swansea-manager, Garry Monk, som i øjeblikket står uden job, favorit til at blive ansat i Newcastle ifølge SkyBet, og den britiske bookmaker har også velkendte navne som José Mourinho og Mikel Arteta blandt favoritterne.

Herunder følger odds på de fem største favoritter:

Garry Monk – odds 5,5
Mark Hughes – odds 6,5
José Mourinho – odds 7,5
Mikel Arteta – odds 9
David Moyes – odds 11


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED