Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:09:2020 14:47
Benfica sviner City: Dias er skiftet til en "mindre klub"

Ruben Dias, der officielt skiftede til Manchester City tirsdag aften, spiller nu for en mindre klub end førhen, hvis man spørger Benfica-præsidenten.


Manchester City solgte Nicolas Otamendi til Benfica, mens portugiserne fik en stor sum penge for 23-årige Ruben Dias i bytte for den argentinske midterforsvarer.

Med et prisskilt på omkring £65 millioner blev Dias den trejdedyreste forsvarer i verden efter Harry Maguire og Virgil Van Dijk. Benfica burde altså være glade for den enorme profit, klubben får på at sælge et af sine talenter fra egen avl, men portugiserne er måske også en anelse bitre.

Benfica-præsident Luis Filipe Vieira kom i hvert fald med noget af en stikpille, da han omtalte salget af sin midterforsvarer til The Cityzens.

- Jorge Jesus, træneren, sagde noget, som er sandt. Du skifter ikke til en klub, der er større, end den du forlader. Benfica er meget større end Manchester City, har andre værdi end Manchester City. Desværre når vi ikke samme højder som de hajer, skulle Vieira have fortalt Dias ifølge Sport Witness.

- Hans fremtid er lys. Vi tror alle på, den bliver fantastisk, og sådan er livet som fodboldspiller. Man skiftet klub, forlader en klub, som er større end City. Vi er bare ikke større finansielt, og det gør forskellen. Nu er resten op til dig.

 

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED