Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Bendtner er i chok - har ikke oplevet noget lignende

Af Jeppe Augustsen
09.07.2024 Kl. 20:51

Nu går der ikke lang tid, før EM-slutrunden 2024 er færdigspillet.

Tre kampe er tilbage – to semifinaler og en finale – hvor vinderen ender med at blive Frankrig, Spanien, Holland eller England.

Selvom der har været EM-feber i det tyske, så har slutrunden været en kæmpe fuser. Det fortæller Nicklas Bendtner i podcasten ‘Stolpe Ind’.

Den tidligere landsholdsangriber har bestemt ikke været imponeret af de store nationer, som man forventer gode præstationer af.

– Jeg synes, det var været den mest elendige slutrunde, jeg nogensinde har oplevet i mit fodboldliv, siger Nicklas Bendtner til podcasten Stolpe Ind.

– Det har simpelthen været så kedeligt, og alle de store hold, hvor vi har siddet og snakket om, hvor meget de skulle sprudle, og hvor meget der skulle ske, og det ville være så fedt.

– Der er ikke én, der er steppet op – jo, min mand, som nu er ude, Musiala. Han har båret læsset, men han er done. Mbappé, som gerne vil træde ind og være verdens bedste fodboldspiller og vil bevise det nu her, har været en skygge af sig selv.

– Jeg ser ham (Mbappé, red.) udtale, at grunden til, han ikke løber dybt længere, er fordi Pogba ikke spiller, og det er sådan: “Hvor kommer den fra?”. Griezmann har måske lavet 20 assists til dig også, lyder det fra Nicklas Bendtner.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce