AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:12:2019 20:30
Belønning: Leicester tilbyder Rodgers kæmpemæssig lønforhøjelse

Leicester skulle angiveligt ville tilbyde Brendan Rodgers en kæmpemæssig lønforhøjelse og ny kontrakt.


Leicester har angiveligt tilbudt Brendan Rodgers en gevaldig lønforhøjelse for at forlænge sin kontrakt med klubben.

Det påstår journalisterne Duncan Castles og Ian McGarry i The Transfer Window Podcast.

The Foxes har taget Premier League med storm denne sæson, og det ser ud til, at Rodgers er i gang med at stable et ekstremt spændende projekt på benene på King Power Stadium.

Det skal belønnes, men samtidigt ønsker Leicester-ledelsen også at sikre sig mod, at man pludseligt skulle miste sin nordirske træner til en klub som eksempelvis Arsenal.

- Leicester planlægger at give Rodgers en ny og forlænget kontrakt med bedre vilkår her midt i interessen fra Arsenal, som har efterspurgt ham som mulig afløser for Unai Emery, siger Ian McGarry.

- Vores forståelse er, at Leicester tilbyder ham en forlængelse med yderligere to rår. Hans nuværende kontrakt udløber i 2022, men med sine nye betingelser kan han tjene op mod £5 millioner mere årligt i løn og bonusser.

Vi ved ikke, hvad Rodgers på nuværende tidspunkt tjener årligt som træner for Leicester, men £5 millioner - svarende til 44 millioner kroner - er noget af en ekstra slat at få hældt oveni hatten.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED