Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:02:2021 11:14
Bellerin vil væk: Arsenal har dynamisk duo i kikkerten som afløsere

CBS Sports skriver, at Arsenal har to bud på, hvem der potentielt kan erstatte Hector Bellerin.


Efter næsten et årti i klubben kan Hector Bellerin og Arsenals veje være ved at skilles. Allerede sidste sommer var der interesse fra Paris Saint-Germain, og den er ikke forduftet sidenhen, mens den spanske højrebacks ønske om at komme til en mere kompetitiv klub kun er vokset.

Men livet går videre, selv hvis Bellerin skulle forlade The Emirates, og Arsenal har allerede to spillere på blokken over mulige afløsere. Det skriver CBS Sports.

Det drejer sig om de to unge engelske højrebacks Max Aarons fra Norwich og Tariq Lamptey fra Brighton. Aarons har i flere transfervinduer været kædet til både Tottenham, Manchester United og Bayern München.

Den tyske storklub har Lamptey, der forlod Stamford Bridge forrige januar, også tiltrukket interesse fra. Fælles for begge full backs er, at de brillerer i den offensive del af spillet, men det er svært at se dem solgt til billige penge.

Manchester United skulle eksempelvis have set Aarons som et godt alternativ til Aaron Wan-Bissaka, men The Red Devils ønskede ikke at betale op mod £35 millioner for en reserve.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED