AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:08:2018 15:31
Belgier jubler over PL-skifte: Som at spille Champions League hver uge

Wolverhamptons belgiske nyindkøb, Leander Dendoncker, ser frem til at spille i Premier League.


På transfervinduets sidste dag sikrede Wolverhampton sig endnu en forstærkning i form af belgiske Leander Dendoncker, der længe har været i søgelyset blandt de engelske klubber.

Premier League er dermed blevet en belgier rigere, og på klubbens officielle hjemmeside fortæller den alsidige belgier, at han har hørt meget godt om ligaen fra sine landsmænd:  

- Jeg ser frem til udfordringen. De siger, at Premier League er som at spille Champions League hver uge, og det er ikke løgn. De bedste spillere er i Premier League. 

- De siger, at det er en fornøjelse at spille i Premier League, som er verdens bedste liga. De fortalte, at jeg skulle komme her, så jeg kunne blive en bedre spiller. 

Dendoncker, der både kan spille i forsvaret og på midtbanen, var en del af den belgiske VM-trup, som vandt bronze i Rusland. 

I første omgang er han skiftet til Wolverhampton på en lejeaftale, men det forventes, at han skifter permanent for £12 mio. næste sommer. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED