AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:09:2019 15:04
Belgier-genforening: De Bruyne kan se sig selv i Anderlecht

Vincent Kompany, som nu befinder sig i Anderlecht, vil nok blive glad for at høre, at Kevin De Bruyne gerne vil til klubben i fremtiden.


Kevin De Bruyne har for alvor genfundet fodfæste efter en skadesplaget sidste sæson. Det er da også noget, som Belgien har nydt godt af i landskampspausen, hvor midtbanedynamoen senest scorede ét mål og lagde op til hele tre styk i mødet med Skotland. 

I ligaen har han hidtil scoret et og lagt op til fem i fire kampe, og det tyder altså på, at han påny vil vise sig frem som værende én af verdens bedste på sin position.

Derfor er han da også uerstattelig for Manchester City, men De Bruyne selv er allerede begyndt at lægge planer for fremtiden, og de involverer altså et skifte til en anden City-kendings nye klub.

- Jeg håber, at Kompanys (Vincent, red.) karriere i Anderlecht bliver ligeså fantastisk, som den var i City. Jeg har sagt til ham, at han skal holde en plads til mig på holdet til om et år eller syv, når jeg er færdig her (i Manchester, red.). Hvis han gør det, så har jeg styr på min næste destination, lyder det fra De Bruyne ifølge Sky Sports.

De Bruyne afslører desuden i interviewet, at det hovedsageligt var Kompanys skyld, at han overhovedet kom til klubben, da han pressede City til at hente ham i Wolfsburg, ligesom han overtalte De Bruyne selv til skiftet.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED