AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:05:2020 13:55
Bekymret West Ham-boss: Vi kan blive tvunget til at spille selv med mange smittede

West Hams vice-chairman, Karren Brady, fortsætter sin kritik af den planlagte genstart af Premier League. Hun er bekymret over, at en klub kan blive tvunget til at stille op, selvom de har mange smittede.


Fredag kom det frem, at Premier League planlægger en længeventet genstart den 17. juni.

Klubberne har taget hul på træningen igen og testes løbende for COVID-19, så virussen ikke spreder sig blandt spillere og trænere.

Hidtil er der ifølge the Independent blevet testet over 1000 ansatte i klubberne med blot fire positive testresultater. 

Hvis en spiller testes positiv, skal vedkommende gå i en uges karantæne og efterfølgende påvise en negativ test.

West Hams vice-chairman Karren Brady har tidligere udtrykt, at hun mener, at sæsonen bør aflyses.

West Ham ligger i bunden af Premier League, og klubben frygter derfor, at genstarten kan få fatale konsekvenser for klubben.

Konkret er Brady bekymret for, at Hammers kan blive tvunget til at stille op, hvis de har blot 15 raske spillere. 

- Så længe du har 15 raske spillere (inklusiv en målmand) med spillere enten fra din 25-mandstrup eller fra U21-holdet, anses du som et hold, der er fit nok til at spille kampe, fortæller Brady ifølge the Independent.

Der arbejdes, ligesom i blandt andet Tyskland og Danmark, med forslaget om at have fem udskiftninger per kamp i stedet for tre. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED