Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:10:2019 15:40
Bekymrende: Arsenal og Spurs er dårligere end alletiders værste PL-hold

En statistik om afslutninger imod er ikke god læsning for fem klubber i Premier League.


11 point i 38 kampe.

Siden Premier Leagues indførsel er der ikke nogen klubber, der har præsteret dårligere end Derby County gjorde i 2007/08-sæsonen.

Den nuværende Championship-klub formåede blot at vinde én kamp gennem sæsonen, og klubben rykkede ud af den bedste række med et ordentligt brag.

Dengang havde Derby fået 128 skud imod sig efter otte kampe, hvilket var et tydeligt tegn på klubbens svage defensiv. Men det må nu vække bekymring i en håndfuld Premier League-klubber.

For statistik viser nemlig nu, at der er fem klubber, der i denne sæson har fået flere afslutninger imod sig efter de første otte runder.

Værst ser det ud for Norwich og Aston Villa, men der er heller ikke just gode tegn at spore hos hverken Arsenal, Tottenham eller Bournemouth, der alle klarer sig dårligere, end Derby gjorde i den frygtelige sæson for 12 år siden.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED