Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:05:2022 12:06
BEKRÆFTET: Ung profil forlader Marseille - på vej til Premier League?

Boubacar Kamara forlader Marseille efter denne sæson.


Boubacar Kamara har truffet en beslutning omkring sin fremtid.

Den 22-årige midtbanespiller er i de seneste måneder blevet kædet sammen med adskillige klubber, heriblandt flere Premier League-klubber - og det er der god grund til.

I det franske bliver han set som en meget lovende spiller, og derudover kan han hentes på en fri transfer. Kontrakten med Marseille udløber denne sommer, og han har i dag bekræftet, at han ikke forlænger.

- Efter lange overvejelser og søvnløse nætter, hvor vi har set på fordele og ulemper, har jeg besluttet mig for ikke at forlænge og forlader Marseille efter sæsonen. Det tror jeg er den bedste beslutning for min karriere, siger han til Telefoot.

Derudover fortæller han også, at han har sit næste eventyr på plads.

- Jeg vil gerne udvikle mig og prøve en ny udfordring. Jeg har truffet min beslutning om min næste klub, som I snart vil vide, lyder det fra Boubacar Kamara.

Klubber som Aston Villa, Manchester United og Newcastle er blevet sat i forbindelse med Boubacar Kamara.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE