AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:10:2019 21:09
Bekræftet: Så slem var Hugo Lloris' skade

Tottenham-fans har med garanti holdt vejret hele dagen efter at deres anfører og keeperprofil Hugo Lloris måtte udgå på dramatisk vis fra eftermiddagens opgør mod Brighton.


Det så ikke hverken behageligt eller videre godt ud, da Hugo Lloris faldt uheldigt ned på sin venstre arm efter en aktion i eftermiddagens Premier League-kamp mod Brighton. I store smerter og med assistance fra blandt andet en iltmaske blev Lloris ført af banen, og siden har der ikke været mange udmeldinger fra Tottenham-lejren. 

Det er der imidlertid kommet nu - og disse er i første omgang positive. Hugo Lloris har således ikke brækket nogen knogler i armen og slipper derfor for mange ugers pause. Dog er han blevet diagnosticeret med en albue, der er gået af led. 

Der er endnu ingen meldinger om, hvor lang tid Hugo Lloris vil sidde uden for med sin skade. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED