Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
31:12:2020 09:23
Bekræftet: Premier League-klub er blevet købt for 1,6 milliarder

ALK Capital har overtaget Burnley, kunne firmaet sent onsdag aften bekræfte.


Den amerikanske investeringsvirksomhed ALK Capital har fuldført sit opkøb af Burnley efter at have opkøbt 84 procent af klubbens aktier for en pris, som ifølge Daily Mail er på omkring £200 millioner - 1,6 milliarder kroner.

Sent onsdag aften kunne ALK Capital udsende en pressemeddelelse, hvori firmaet annoncerede handlen, som er blevet godkendt og ratificeret af Premier League -  noget, som aldrig skete for opkøbet af Newcastle. Med andre ord er overtagelsen af klubben altså faldet på plads.

- I dag markerer en ny æra for Burnley, nu hvor vi er blevet forvaltere af denne historiske fodboldklub. Vi ønsker at fortsætte det imponerende arbejde, som Sean Dyche og alle i Burnley har gjort for at gøre dette til en finansielt stabil og etableret Premier League-klub, som udgør en vigtig hjørnesten i lokalsamfundet, udtaler Alan Pace fra ALK Capital.

The Clarets' nye ejere skulle angiveligt være beredte på at give Sean Dyche opbakning og investere i spillerkøb i det forestående januartransfervindue.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED