Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:01:2022 10:11
BEKRÆFTET: Newcastle går efter Balotelli

Mario Balotelli, den evigt underholdende fodboldspiller, kan få et uventet Premier League-comeback.


Man kan huske Mario Balotelli for meget; hans mål med skulderen i en venskabskamp for Manchester City, hans jubelscene for Italien ved EM i 2012 eller hans "Why Always Me?"-jubelscene efter at have medvirket i en nedsabling af Alex Fergusons Manchester United på Old Trafford. 

Nu kan han atter komme tilbage i Premier League, hvor han før har spillet for Manchester City og Liverpool. 

Newcastle går nemlig efter Balotelli. Det skriver det spanske medie AS. 

Lige nu spiller Balotelli i den tyrkiske klub Adana Demirspor, og præsidenten i klubben, Murat Sancak, bekræfter, at Newcastle ønsker at hente den italienske angriber: 

- Newcastle har overvejet at købe Balotelli, men vi har ikke fået et officielt bud endnu, fortæller Sancak og understreger, at selvom Balotelli er glad i klubben, har han en frikøbsklausul: 

- Han har en frikøbsklausul, men jeg kan ikke afsløre detaljerne i hans kontrakt. Balotelli er meget glad for at være her, og vil ikke forlade klubben med mindre han bliver beordret til det.

Mario Balotellis kontrakt udløber i sommeren 2024. I Adana Demirspor har han spillet 20 kampe og scoret 8 mål for klubben. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE