AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:04:2020 19:48
Bekræftet: Manchester City køber brasilianer for næsen af Barca og Bayern

Den nye Daniel Alves lander i Manchester City til sommer. Den engelske storklub har vundet kampen mod Bayern München og Barcelona.


Manchester City får et brasiliansk stortalent til klubben i sommerens transfervindue.

Sådan er beskeden fra agenten Marcelino Robalinho, som ifølge Manchester Evening News har bekræftet, at Yan Couto har valgt at skifte til den engelske mesterklub.

- Vi valgte at lukke aftalen med Manchester City grundet det europæiske projekt og muligheden for at spille for Guardiola. Han kommer til at blive en del af førsteholdet, lyder det fra agenten.

Det er den blot 17-årige højre back, Yan Couto, som efter planen kan kalde sig for Manchester City-spiller fra den 1. juli.

Og det er ikke uden konkurrence, at the Citizens har fået fat i den unge forsvarsspiller, der beskrives som den næste Daniel Alves. Både Bayern München og Barcelona har også kæmpet ihærdigt for at få fingrene i Coritiba-teenageren.

Derudover har den brasilianske storklub Flamengo også vist interesse for Couto, der endnu ikke er noteret for en førsteholdskamp.

Manchester City har angiveligt betalt 85 millioner kroner for brasilianeren, der ellers havde en frikøbsklausul på blot 8,5 millioner kroner.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED