Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:02:2022 20:45
BEKRÆFTET: Leicester-spiller ude resten af sæsonen

Den 32-årige forsvarer kommer sandsynligvis ikke i aktion mere i denne sæson.


Leicesters Ryan Bertrand kommer sandsynligvis ikke i aktion i resten af denne sæson.
 
Den 32-årige forsvarsspiller har gennemgået en større knæoperation, fortæller klubbens manager, Brendan Rodgers, på et pressemøde mandag.
 
- Ryan har gennemgået en operation, og det holder ham ude for store dele af denne sæson, så det er kun naturligt, at han er blevet udeladt fra vores Conference League-trup, siger han.
 
- Jeg har talt med Ryan, og hans operation er gået efter planen. Han har haft en meget udfordrende sæson. Han har ikke levet op til det forventede niveau af flere årsager. 
 
- Han kommer tilbage, når de andre får fri i slutningen af sæsonen, og så kan han gøre sig klar til pre-season, hvor vi vil se, hvad der så skal ske, lyder det fra Leicesters manager.
 
Bertrand er blevet udeladt af Leicesters trup i Conference League, hvor man i foråret skal møde danske Randers i den første forhindring på vej mod et potentielt trofæ.
 
Bertrand har optrådt 11 gange for The Foxes, og alt i alt har det været en skuffende sæson for den 32-årige, der blev Leicester-spiller i sommer.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE