AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:01:2020 23:26
Bekræftet: Hollandsk landsholdsspiller er på vej til Tottenham

Tottenham er ved at få en forstærkning til offensiven i form af en hollandsk kantspiller, som har fået tilladelse til at skifte klub.


José Mourinho har allerede fået én ny spiller til Tottenham i dette transfervindue, men spiller nummer to er lige på trapperne.

Rygterne har i de seneste dage gået på, at London-klubben var ude efter at sikre sig Steven Bergwijn, og det viser sig nu, at de holder vand, og hollænderen nærmer sig nu et skifte til Premier League.

Overfor Studio Voetbal bekræfter PSV Eindhovens træner, Ernest Faber, således, at Steven Bergwijn har fået tilladelse til at drage mod London for at realisere handlen.

- Jeg snakkede med Stevie. Han havde travlt med at rejse til Tottenham og bad om tilladelse til at tage af sted. Han fik lov til det for at bygge en ny fremtid.

Ifølge Eindhovens Dagblad skal Tottenham betale i omegnen af 225 millioner for at få fingrene i den 22-årige kantspiller, som gennem de seneste sæsoner har været en stor profil for PSV Eindhoven.

Han har i denne sæson fået 29 kampe for den hollandske storklub, hvor det er blevet til seks mål og 13 assists. Derudover er han noteret for ni landskampe, hvor han endnu ikke er kommet på måltavlen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED