Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:06:2022 13:51
BEKRÆFTET: FIFA forlænger beslutning om konflikten i Ukraine

Det offentliggør de i dag på deres hjemmeside.


Den 7. marts 2022 besluttede FIFA-rådet at etablere nogle midlertidlige regler, som følge af konflikten i Ukraine. 

Bestemmelsen betød, at udenlandske spillere kunne få lov til at blive registreret i en anden klub, selvom registreringsperioden var forbi. 

Denne beslutning har de nu forlænget. 

De skriver på deres hjemmeside, at udenlandske spillere og trænere har ret til at suspendere deres ansættelseskontrakter indtil 30. juni 2023.

Da beslutningen dengang blev foretaget, så var det med det formål at hjælpe spillere, klubber og trænere, som var påvirket af konflikten i Ukraine.

FIFA kaldte det selv 'Regulations on the Status and Transfer of Players (RSTP), og det betød yderligere, at de klubber, som er tilsluttet det ukrainske fodboldforbund (UAF) eller det russiske fodboldforbund (FUR),  og som ikke nå frem til en enighed med deres udenlandske spillere/trænere før den 30. juni 2022, medmindre andet er skriftligt aftalt, så har både træneren og spilleren ret til at suspendere deres ansættelseskontrakter med deres klubber indtil 30. juni 2023. 

Denne forlængelse af denne bestemmelsen fra den 7. marts gav spillerne og trænerne en mulighed for at træne, spille, modtage løn og beskytte de ukrainske klubber og lette udenlandske spilleres og træneres afgang fra Rusland.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE