Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:12:2020 13:43
Bekræftet: City signer brasiliansk midtbanespiller for op mod 175 millioner

Diego Rosa har bekræftet, at han forlader Gremio for City Football Group.


Manchester City hamstrer fremtidens store sydamerikanske spillere i disse dage. Forleden skrev El Dia, at Dario Sarmiento fra Estudiantes var et skifte til Manchester City nært, og nu bekræfter Gremio-midtbanespilleren Diego Ros, at han forlader sin brasilianske klub til fordel for City Football Group.

- Det er på tide at tage afsked. Jeg har kun taknemmelighed og kærlighed til denne klub, som tog mig så meget til sig. Nu bevæger jeg mig videre til andre udfordringer, men jeg sender en stor tak til klubben, atleterne og de ansatte. Til alle Gremio-fans; det har været en ære, skrev Rosa ifølge GZH.

I første omgang er det City Football Group, som ejer Manchester City og en lang række andre klubber, som henter den centrale midtbanespiller for €6 millioner. Ifølge belgiske Het Belang van Limburg bliver han i første omgang udlejet til Lommel SK, der også ejes af City Football Group.

Her ventes det 18-årige stortalent at tilbringe de næste 18 måneder, men han er tiltænkt en rolle for Manchester City på sigt. Fortsætter han sin udivkling og viser sig i stand til at repræsentere The Cityzens, vil transferprisen kunne stige markant, skriver Het Belang van Limburg.

For hver sæson i fremtiden, hvor Rosa kommer til at spille minimum 10 kampe for Manchester City, kan Gremio nemlig se frem til at modtage yderligere €4,5 millioner i betaling. Dermed kan den endelige transferpris ende med potentielt at stige til €23,5 millioner - 175 millioner kroner. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED