AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:07:2019 20:21
Bekræftet: Brighton henter Manchester City-midtbane

Brighton har forstærket sig med et 18-årigt talent fra Manchester City.


Taylor Richards fra Manchester City er ny mand i Brighton.

Det bekræfter klubben på sin hjemmeside.

Det 18-årige midtbanetalent har længe imponeret for mesterklubbens U23-hold, hvor han sidste sæson fik sit helt store gennembrud med 15 optrædener i Premier League 2.

I denne sommer har Taylor Richards så prioriteret at komme til en klub, hvor han kan gøre sig forhåbninger om førsteholdsfodbold.

Og det valg faldt på Brighton.

- Taylor er et utroligt spændende talent. Han har allerede spillet for Englands U17-landshold, og presæsonen bliver en god mulighed for os at se hans egenskaber som fodboldspiller nærmere, siger teknisk direktør i Brighton, Dan Answorth.

- Han sulter efter at spille førsteholdsfodbold, så det bliver den store udfordring for ham - på lige fod med masser af de andre unge talenter, som med deres langtidskontrakt ønsker at udvikle sig her i vores klub.

Der fremgår ikke detaljer om Richards nye kontrakt - såsom længde eller om Manchester City skulle have en tilbagekøbsklausul på ham.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED