AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:08:2018 17:03
Bekræftet: Batshuayi på leje i Valencia

Chelsea har udlejet Michy Batshuayi til Valencia, men det forlyder dog, at aftalen er uden en købsoption.


Michy Batshuayi har ikke haft megen Chelsea-succes siden hans skifte i 2016, og i foråret var han på leje i Dortmund, da Antonio Conte ikke kunne bruge ham.

Nu er Maurizio Sarri kommet til, og han har givet samme dom, og derfor er han blevet udlejet til Valencia. Det bekræftede den spanske her til eftermiddag. Mirror skriver, at aftalen er uden en købsoption.

Den 24-årige angriber, der under VM nettede en enkelt gang for Belgien, har spillet 32 kampe med syv mål til følge for Chelsea.

Han blev i foråret lynhurtigt populær i Dortmund, da han i de første tre kampe scorede fem mål. Samlet set blev det til syv mål i ti kampe, og han har denne sommer også været rygtet tilbage til Dortmund, men det bliver altså Valencia, der skal nyde godt af Batshuayi denne sæson. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED