Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:12:2021 13:31
Bedst lønnede nogensinde: Newcastle vil købe United-spiller

Med en stor bunke penge er Newcastle klar til at gå rigtigt langt for at få fat i Jesse Lingard.


Newcastle er måske blevet inspireret af West Ham.

I hvert skal skriver normalt velinformerede The Times, at Newcastle har gjort Jesse Lingard til førsteprioritet i det kommende transfervindue, og den stenrige bundklub er klar til at gå rigtig langt for at få handlen i hus.

Newcastle siges nemlig at være klar til at gøre Lingard til klubbens bedst betalte spiller nogensinde med en ugeløn på noget mere end de 870.000 kroner, som Miguel Almiron tjener for nuværende.

Derudover er The Magpies også klar til at tilbyde Manchester United en betragtelig transfersum for Lingard, der ellers ikke bør være alt for dyr med tanke på, at han har kontraktudløb til sommer.

På nuværende tidspunkt er der allerede indledt forhandlinger mellem Newcastle og Lingards repræsentanter.

I januar blev Lingard med stor succes udlejet til West Ham, hvor han i løbet af den sidste halvdel af Premier League-sæsonen var en af ligaens bedste spillere.

Men efter han vendte retur til Manchester United, har han primært siddet på bænken og kun fået begrænset spilletid, hvorfor han heller ikke har ønsket at forlænge sin kontrakt.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE