Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:01:2021 19:47
Bedre end Sancho i år: United har kig på endnu en Bundesliga-profil

Ifølge journalisten Jonathan Shrager er Jadon Sanacho ikke den eneste kantspiller fra Bundesligaen, som Manchester United har kig på.


Jadon Sancho er efter alt at dømme fortsat Manchester Uniteds førsteprioritet til at forstærke højre side af offensiven, men gentager sagaen sig fra sidste sommer, hvor Dortmund nægtede at gå på kompromis med sin salgspris, så giver det sikkert god mening, at The Red Devils ser sig om efter alternativer.

Medier har tidligere beskrevet, hvordan Manchester United identificerer omkring fem transfermål til hver position, som klubben ønsker at signe en spiller. Og det tyder på, at Bayer Leverkusens Leon Bailey er et af klubbens alternativer til Jadon Sancho.

Journalisten Jonathan Shrager erfarer, at Manchester United har en oprigtig interesse i den 23-årige jamaicaner, og det er til at se hvorfor. Bailey har lavet fire mål og seks assists i 16 Bundesliga-kampe for Leverkusen i denne sæson. Til sammenligning har Sancho scoret to gange og lavet syv assists i Bundesligaen.

Statistisk er de altså ikke langt fra hinanden, men prismæssigt kunne det meget vel være en anden sag. Dortmund krævede som bekendt £108 millioner for Sancho sidste sommer, og der er rygter om, at de vil forlange samme pris om et halvt års tid.

Til gengæld er Bailey, der flere gange har været rygtet til Chelsea, altid blevet omtalt som havende en prisskilt på omkring £40-50 millioner. Den mulige prisforskel er selvfølgelig også noget, som Manchester United må tage i betragtning.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED