Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:11:2020 12:01
Bedre end forventet: Aston Villa-profil ude i nogle uger

Aston Villa og Ross Barkley slipper med skrækken, selvom midtbanespilleren er ramt af en skade.


Skader har kostet Ross Barkley en del kampe de seneste sæsoner, og nu er englænderen endnu engang ukampdygtig, men heldigvis for midtbanespilleren og Aston Villa er det i kortere tid end ventet.

Det fortæller Dean Smith på et pressemøde forud for Aston Villas kamp mod West Ham på mandag.

- Ross har en forstrækning, og han er ude i to eller tre uger. Det er ikke så slemt, som vi først frygtede. Vi har en række muligheder, og vi vil fortsætte med at arbejde med dem, siger Aston Villa-manageren.

Barkley måtte udgå efter blot fire minutter af sidste weekends nederlag mod Brighton, og han kommer nu ikke i kamp de kommende uger.

Midtbanespilleren, der er udlejet fra Chelsea, har hurtigt etableret sig som en vigtig spiller for Dean Smiths mandskab, hvor han er startet inde i samtlige kampe og bidraget med et mål og en assist.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED