Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:12:2020 10:57
Bedre end Barca og Real: Kommentator ser Chelsea som bejler til CL-titlen

Glenn Hoddle mener, Chelsea står så stærkt, at klubben må være blandt favoritterne til at vinde Champions League.


Chelsea har set så overbevisende ud i dette års Champions League-gruppespil, at man bliver nødt til at betragte dem som en del af favoritfeltet til at vinde turneringen, mener Glenn Hoddle.

For lige nu ser The Blues bedre ud end de vanlige favoritter fra Real Madrid og Barcelona, føler den tidligere Chelsea-spiller.

- Når man kigger på de nuværende hold, er det klart, at Manchester City og Liverpool må betragtes som nogle af topkandidaterne til at vinde. Bayern München er svære at se bort fra, men man bliver nødt til at placere Chelsea i samme lag, siger Hoodle til BT Sport.

- Set med mine øjne er de bedre end Real Madrid og Barcelona lige nu, og jeg synes, Chelsea bør stile efter semifinalerne. Når man først dertil, kan alt ske, og jeg tror, der er mere i vente fra dette Chelsea-hold.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED