AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:03:2019 10:09
Beckham spiller for Sir Alex en sidste gang

Manchester United har bekræftet, at David Beckham spiller med i jubilæumskampen mod Bayern München i maj.


Beckham vandt syv Premier League-titler, to FA Cups og et Champions League-trofæ, inden stjernen med den sublime sparketeknik drog til Real Madrid.

Hans måske mest succesfulde år på Old Trafford var Treble-sæsonen i 1999, og Manchester United har netop bekræftet, at David Beckham deltagere i jubilæumskampen til maj.

Sir Alex Ferguson er også officielt blevet bekræftet som træner til kampen, når Nicky Butt, Paul Scholes og nu også David Beckham med flere tager mod Bayern München-legenderne fra 1999.

- 1999 var sådan et stort år for os, så at genskabe det øjeblik bliver noget helt specielt, siger Beckham til Manchester Uniteds officielle hjemmeside.

- At være tilbage med resten af truppen og blive anført af bossen igen er stort. Det er stort for os og for fansene, og jeg kan slet ikke vente.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED