Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:02:2021 09:39
BBC-kommentator: Spurs skulle have hentet "genoplivet" United-spiller

Garth Crooks fra BBC mener, Tottenham begik en fejl ved ikke at hente Manchester United-lejesvenden, som søndag var med til at sænke dem.


José Mourinho nægter at kalde det en krise, men uanset, hvad du kalder det, så er fem nederlag i Tottenhams seneste seks kampe sørgelig løsning for de fleste Spurs-tilhængere.

Søndag var det West Ham, der godt hjulpet på vej af en scoring fra Jesse Lingard, forvoldede det seneste nederlag til The Lilywhites. Spørger man Garth Crooks fra BBC, begik Tottenham en fejl ved ikke at leje eller signe den 28-årige Manchester United-spiller, som ser ud til at have både genfundet form og glæden ved fodbold for The Hammers.

- Manchester United-lejesvenden har sit livs tid i den østlige del af London. Moyes og Mourinho er begge tidligere managere i klubben og ved præcist, hvad Lingard kan gøre på en fodboldbane, siger Crooks til BBC.

- Jeg finder det særligt interessant, at det er Moyes, som har givet Lingard chancen for at genstarte sin karriere, nu hvor det var Tottenham, der egentlig havde mest brug for ham. Lingard spiller sin bedste fodbold.

Lingard har i sine fire første kampe for The Hammers hamret tre scoringer ind samt lavet en enkel assist.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED