Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:12:2020 11:44
BBC-kommentator: Klopp mangler helt tydeligt tiltro til Liverpool-profil

Stephen Warnock synes, beslutningen om at bænke Adrian til kampen mod Ajax viser, at Jürgen Klopp ikke stoler på reservemålmanden.


Alisson er ude med en mindre skade, men hvem er egentlig Liverpools nummer to i målet lige nu? - Det er svært at sige, for tirsdag valgte Jürgen Klopp at bruge unge Caoimhin Kelleher frem for sin vante backup Adrian.

I sidste weekends kamp mod Brighton var det ellers spanieren, som sad på bænken, men tirsdagens Champions League-fravalg vidner om, at Klopp ikke stoler på Adrian, mener BBC-kommentatoren Stephen Warnock.

- Adrian var på bænken mod Brighton, så er det fordi, Kelleher sidenhen har præsteret bedre til træning, at han bliver valgt til Ajax-kampen? Det er en mærkelig beslutning, men det tyder på, at han har mere tillid, siger Warnock til BBC.

- Det viser en klar mangel på tillid fra Klopp til Adrian.

Adrian har haft sine gode kampe, når han har måttet dække ind for Alisson, men spanieren har bestemt også begået sine brølere i buret for Liverpool.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED