AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:05:2019 13:33
BBC-journalist: Sådan forstærker Manchester City sig denne sommer

David Ornstein har også gennemgået Manchester Citys transferplaner denne sommer.


Hvordan forstærker man et hold, som netop har vundet sit andet Premier League-trofæ i træk og af mange anses som verdens stærkeste? 

Det er heller ikke nemt,  fortæller BBC-journalisten David Ornstein,  der dog ved, at Pep Guardiola er på udkig efter et antal forstærkninger -  særligt defensivt.

-  Manchester Citys nøgleposition dette transfervindue er den defensive midtbane,  hvor man blandt andre har Rodri fra Atletico Madrid på ønskelisten.  Det er dog værd at bemærke, at han ikke er det eneste navn på den liste,  men Bruno Fernandes fra Sporting Lissabon er ikke et af dem, fortæller Ornstein til BBC Radio 5.

-  Derudover har man også kig på en langtidserstatning for Vincent Kompany,  hvis fremtid i klubben fortsat er usikker.  

På højreback-positionen forventes brasilianske Danilo at forlade klubben efter endnu en forholdsvis usuccesfuld sæson,  så Manchester City kommer til at konkurrere med lokalrivalerne fra Manchester United om en ny højrebacks gunst.

-  Aaron Wan-Bissaka er et stort transfermål for Manchester City,  ligesom han også er for Manchester United.  Spilleren ville foretrække at blive i London,  men han er ikke imod at flytte længere nordpå til en af Manchester-klubberne, fortæller Ornstein.

I den anden side af forsvaret har der tidligere på året været rygter om, at Ben Chilwell fra Leicester skulle være et mål.  Det er han også, beretter BBC-journalisten,  men han har ikke samme prioritet som en ny højreback.

- Ryan Sessegnon er et andet navn, som har været oppe at vende tidligere,  men Zinchenko har været i fin form denne sæson,  ligesom Benjamin Mendy bliver svær at sælge med sin skadeshistorik, så en ny venstreback vægtes ikke nær så højt, fortæller Ornstein.

Der har også været rygter om, at Manchester City kunne være på udkig efter en erstatning for Ilkay Gündogan, der endnu ikke har skrevet under på en kontraktforlængelse.  Hans nuværende kontrakt udløber efter næste sæson,  men Manchester City kommer ikke til at sælge ham denne sommmer,  uanset om der bliver hentet en erstatning eller ej,  mener Ornstein.

Til gengæld kan klubben ende med at hente et for mange ukendt navn,  nemlig Charlton Athletics 22-årige midtbanespiller Joe Aribo.  Han har scoret 10 mål og lavet tre assists i League One denne sæson,  men anses blot som en mulig rotationsspiller,  som til og med kan hentes på en fri transfer denne sommer.

Du kan finde en Youtube-compilation med Aribo ved navnet "The English Yaya Touré"  -  hvilket jo lyder ganske lovende ;) 

 

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED