AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:05:2019 10:47
BBC-journalist: Arsenal har kig på hele fem forstærkninger

David Ornstein fortæller till BBC Sport, at Unai Emery har kig på forstærkninger til fem positioner denne sommer.


Hvis du vil vide noget om Arsenal,  skal du følge David Ornstein,  for BBC-journalisten er noget nær insider om The Gunners.

Derfor kan vi også nogenlunde trygt konkludere, at Arsenal går en travl sommer i møde,  for Ornstein fortalte tirsdag aften til BBC Radio 5,  at Unai Emery forsøger at forstærke hele fem positioner.

Klubben har dog kun et transferbudget på £40 millioner,  hvilket kan blive øget alt afhængigt af,  hvor mange spillere klubben beslutter sig for at sælge,  men The Gunners er umiddelbart på udkig efter røverkøb,  hvis alle fem positioner skal forstærkes.

- Selvom klubben stadig mangler en sportsdirektør,  så har man identificeret sine sommertransfermål,  og forhandlingerne er undervejs.  Man kigger både efter erfaring og talenter,  og deres hovedprioriteter er en midterforsvarer og box til box-midtbanespiller, fortæller Ornstein.

- I januar var man tæt på at hente Christopher Nkunku fra PSG.  Det er selvfølgelig for at erstatte Aaron Ramsey.  Adrien Rabiot er en anden mulighed og en spiller, som man førhen har forsøgt at hente,  men han er en kompleks personlighed og har haft mange problemer udenfor banen.

Når først man har fået styr på midterforsvaret og den centrale midtbane,  ønsker Unai Emery også at tilføje en ny winger.

- De vil gerne have en angriber,  der kan spille på kanten. I januar var de tæt på at hente Ivan Perisic og havde interesse i Yannick Carrasco, fortæller Ornstein.

- De er eventuelt også på udkig efter en ny angriber, nu hvor Danny Welbeck forlader klubben. Eddie Nketiah bliver i det tilfælde udlejet.  Der er også interesse i at hente både en højre- og venstreback,  men de kommer i anden række i forhold til en midterforsvarer.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED