Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:11:2020 16:01
BBC erfarer: Tilskuere er på vej tilbage til de engelske stadions

Laura Scott fra BBC skriver, at Premierminister Boris Johnson denne mandag vil annoncere, at den britiske regering igen tillader et vist antal tilskuere på de engelske fodboldstadions.


Intet er officielt endnu, men BBC skriver denne mandag eftermiddag, at Premierminister Boris Johnson senere vil komme med en udmelding om, at op mod 4.000 fans atter får tilladelse til at komme på engelske fodboldstadions.

BBC-journalisten Laura Scott skriver følgende på sin Twitter-profil:

- Premierministeren kommer med en annoncering denne eftermiddag om tilskueres tilbagevenden til sport. Det sker i etaper. BBC erfarer, at maksimalt 4.000 fåradgang til udendørs-arrangementer i de områder med lavest smitterisiko efter den nationale lockdown. Der må fortsat ikke være forsamlinger i områder med stor smittefare.

Scott nævner ikke fodbold som en sportsgren direkte, men da det foregår udenfor, formoder vi, at der selvfølgelig også er tale om at lukke tilskuere ind til fodboldkampe igen. 

Den nationale lockdown, som England lige nu befinder sig i, står til at blive ophævet den 2. december. Derefter burde vi altså atter få tilskuere at se i de områder, hvor smitten ikke er stor.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED