AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:05:2019 22:44
Bayern vil lokke Sane tilbage til Tyskland

Bayern München er kendt for at suge de bedste tyske spillere fra Bundesligaen til sig. Nu har de angiveligt rettet blikket mod Leroy Sane.


Det har været en blandet pose bolsjer for Manchester Citys kantspiller Leroy Sane i denne sæson.

Nok har han nydt stor succes, når han har været på banen. Men det er langtfra hver gang, at træner Pep Guardiola har ham blandt de 11 startende spillere på holdkortet.

Det er ikke gået ubemærket hen i mægtige Bayern München, som i længere tid har bebudet stor oprustning til sommer.

Daily Record skriver tirsdag, at Bayern har rettet henvendelse til Manchester City i håbet om, at klubben er åben over for at indlede forhandlinger.

Første skridt skulle allerede være taget, idet Bayern har fået lov til at tale med Sanes agent.

Leroy Sanes kontrakt udløber i 2021, og på trods af flere tilbud om kontraktforlængelse fra Manchester Citys side, er det endnu ikke lykkes parterne at blive enige.

Det er heller ingen hemmelighed, at Bayern er på udkig efter fløjspillere, der kan fylde skoene efter Arjen Robben og Franck Ribery ud.

I vinter bød den tyske klub flere gange på Chelseas Callum Hudson-Odoi, som dog blev pure afvist.

Siden har interessen til Nicolas Pepe fra franske Lille også være tilstede, men interessen skulle efter sigende være aftagende.

Leroy Sane kunne være mulig at lokke til Bayern, idet han ikke er tilfreds med den manglende spilletid i Manchester City - særligt her i slutningen af sæsonen, hvor Bernardo Silva og Riyad Mahrez har været foretrukket.

Den hurtige kantspiller har bidraget med ti mål i Premier League i denne sæson.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED