Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:09:2020 10:22
Bayern-spiller gennemgår lægetjek i Leeds i dag

Bayern Münchens Mickaël Cuisance gennemgår i dag sit lægetjek forud for skiftet til Leeds.


Det kom ud af det blå, da det i sidste uge forlød, at Leeds har indgået en aftale med Bayern München om franskmanden Mickaël Cuisance.

Handlen er stadig på sporet og kommer ifølge en lang række journalister, heriblandt Fabrizio Romano og David Ornstein, til at koste Premier League-oprykkerne 20 millioner euro.

Det er ikke usandsynligt, at vi kommer til at se den 21-årige midtbanespiller præsenteret i Yorkshire-klubben inden for de kommende par dage, da Cuisance allerede er på vej til England for at gennemgå det obligatoriske lægetjek.

Sidste melding erfares af den troværdige journalist Christian Falk, der fastlægger, at Cuisance vil gennemgå sit lægetjek i dag.

Mickaël Cuisance har 11 Bayern München-kampe på CV'et såvel som 39 for Mönchengladbach, mens han ligeledes tæller hele 56 U-landskampe for Frankrig.

Spilleren er blevet enig med Leeds om en femårig aftale.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED