AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:11:2019 12:06
Bayern-præsident åbner op for Guardiolas tilbagevenden

Den tyske storklubs nytiltrådte præsident lader døren stå på klem for Pep Guardiola.


Der har været rygter om, at Bayern München ønsker, at Pep Guardiola atter overtager trænersædet på Allianz Arena.

Niko Kovac valgte frivilligt at gå af for knap to uger siden, og i hans sted er Hansi Flick blevet udnævnt som midlertidig manager for de tyske mestre.

Men de tyske giganters nye præsident, Herbert Hainer, lagde ikke skjul på, at klubben satser på at hyre den bedste af de bedste, når man hyrer en ny permanent træner.

Samtidigt benyttede Hainer også sit første pressemøde til at rose Pep Guardiola.

- Pep Guardiola er en super træner, der er under kontrakt med Manchester City. Lad os se, hvad der sker, når vores bestyrelse sætter gang i ansættelsesprocessen, udtalte Hainer ifølge ESPN.

- Generelt set ønsker vi at hyre den bedst mulige træner til FC Bayern München.

Spørgsmålet er, om Bayern München kan lokke Guardiola tilbage, eller om timingen er forkert. Hainer lægger op til, at Hansi Flick får resten af sæsonen som midlertidig træner, men Pep Guardiola har først kontraktudløb med Manchester City efter næste sæson - eller i 2021.

Der har været forlydender om, at denne sæson kunne blive Guardiolas sidste for Manchester City, men der har også været beretninger om, at spanieren ønsker at overholde sin kontrakt frem til 2021.

Er det tilfældet, vil Bayern München næppe vente så længe på at udnævne klubbens nye mand på trænerbænken.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED