AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:08:2019 11:31
Bayern München har fået sin kantspiller: Henter Perisic i Inter

Jagten på en kantspiller hos Bayern München er formentlig indstillet, da Ivan Perisic er blevet hentet.


Bayern München har længe været på udkig efter en ny kantspiller, og både Callum Hudson-Odoi og Leroy Sané har været på blokken hos den tyske mesterklub, men skader har sat dem begge ud af spillet.

I stedet har Bayern München været tvunget til at se sig om efter et alternativt, og kort før starten på Bundesliga-sæsonen er der nu blevet fundet en løsning.

På sin hjemmeside bekræfter Bayern München, at Ivan Perisic er blevet lejet i Inter for resten af sæsonen, og derudover har klubben sikret sig en købsoption på den kroatiske landsholdsspiller.

Ivan Perisic har længe været meldt som et emne hos Manchester United – særligt under José Mourinhos tid i den engelske storklub, men han røg ud i kulden hos Inter, da Antonio Conte ikke kunne finde en plads til ham i sin 3-4-3-opstilling.

Nu skal han i stedet forsøge at lukke hullerne efter Franck Ribery og Arjen Robben, mens Bayern München næppe forsøger at hente en ny kantspiller i Premier League.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED