Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:09:2021 09:42
Liverpool hånes: De er for nærige til at hente Haaland

Der er ikke den store tiltro til Liverpool i kampen om Erling Haaland, hvis man spørger Bayern München.


Dortmunds 21-årige norske angriber Erling Haaland er blandt verdens mest eftertragtede fodboldspillere, særligt da superstjernen har en frikøbsklausul på 75 millioner pund gældende udelukkende til næste sommer.

Bayern München er ikke overraskende blandt konkret interesserede klubber, da de er opsatte på at teame 'verdens bedste' angriber, Robert Lewandowski, op med verdens næstbedste af slagsen.

Det udtalte klubbens tidligere direktør Karl-Heinz Rummenigge i typisk nonchalant facon i et interview med den tyske avis Sport Bild.

- Lewandowski er verdens bedste angriber. Haaland er den næstbedste, indledte Rumenigge, før han rettede fokus imod et spørgsmål omkring hans syn på konkurrencen med en klub som Liverpool, der ligeledes har brug for en top-angriber.

- Bayern er interesserede i at beholde Lewandowski efter 2023 (hvor han har kontraktudløb). Haaland er en investering. Jeg tror ikke, at han skifter til Liverpool. Jeg kender til deres ejere, og de er ikke ligefrem kendte for at svinge med kreditkortet.

Dette kan stortforbrugende Bayern München ganske vel have ret i, særligt efter en sommer, hvor Liverpool blot har hentet én spiller i Ibrahima Konaté.

På nuværende tidspunkt synes kampen om Haaland at være imellem Bayern München, Paris Saint-Germain, Real Madrid, Manchester City, Manchester United, Chelsea og Liverpool.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE