Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Bayern arbejder hårdt på Premier League-signing

Af Emil Plovgaard
15.06.2024 Kl. 13:32

Sidste sommer var FC Bayern München angiveligt tæt på at hente João Palhinha fra Fulham.

En handel lykkedes som bekendt ikke, og det skyldtes dengang, at Londonklubben ikke var i stand til at finde en afløser i tide.

Nu er der anderledes godt med tid denne sommer, da vi først nu har taget hul på transfervinduet, hvor Bayern fortsat viser interesse.

Det beretter Sky Sport-reporter Florian Plettenberg på det sociale medie X.

– FC Bayern er stadig besluttede på at hente den 28-årige, men de har også sat klare grænser i forhandlingerne, og de vil ikke betale enhver pris.

– I de sidste 72 timer har Bayern forbedret sit tilbud, og de byder i øjeblikket i omegnen af 306-336 millioner kroner.

– Forhandlingerne pågår mellem Fulham og Bayern, og Palhinha venter fortsat på grønt lys på at skrive under på en kontrakt, der formentlig strækker sig frem til 2028.

For nylig kom det frem, at Fulham havde afvist det andet bud fra Bayern München på Palhinha.

De personlige betingelser i en aftale lader ikke til at være noget på problem, da disse allerede blev forhandlet på plads sidste sommer, inden handlen kollapsede.

Den portugisiske landsholdsspiller befinder sig i øjeblikket til EM i Tyskland, hvor det er håbet, at han kan skifte til München efter slutrunden.

De tyske rekordmestre har netop afsluttet sin første sæson uden et trofæ siden 2012, og nu skal man strikke et konkurrencedygtigt mandskab sammen under ledelse af Vincent Kompany.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce