AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:01:2019 14:09
Batshuayis lejeaftale ophæves: Skal han retur til Chelsea?

Michy Batshuayi vender tilbage til Chelsea et halvt år før tid. Valencia har valgt et ophæve lejeaftalen efter skuffende præstationer af belgieren.


Michy Batshuayi var i sommer på blokken i flere europæiske klubber, men han endte med at blive udlejet til Valencia, da Maurizio Sarri ikke var klar til at satse på ham i Chelsea.

Præstationer i den spanske klub denne sæson har næppe overbevist den italienske manager om, at Michy Batshuayi fortjener en ny chance i Chelsea, men ikke desto mindre har han dog mulighed for at få det nu. Valencia har besluttet sig for at ophæve lejeaftalen, men det er mest sandsynligt, at han bliver udlejet til en ny klub.

- I øjeblikket forhandler vi med flere klubber om Michy Batshuayi. Spilleren ved det. For spillerens og klubbens bedste er vi på udkig efter en løsning. Vi forventer, at han forlader os i de næste timer eller dage, lyder meldingen fra Valencias sportsdirektør, Mateu Alemany, ifølge Goal.

Michy Batshuayi har været i aktion 23 gange for Valencia i denne sæson, men han har blot scoret tre gange.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED