AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:02:2018 16:22
Basel-træner: Manchester City har ingen svagheder

Basels træner, Raphael Wicky, slår fast, at schweizerne skal levere en perfekt indsats, hvis de skal have en chance mod Manchester City i Champions League.


Manchester City skal på en overkommelig opgave, når de i Champions League møder schweiziske Basel i 1/8-finalerne. 

I Basel er man da også godt klar over, at englænderne er storfavoritter, og holdets træner erkender, at det vil kræve en perfekt aften, hvis schweizerne i morgen skal spænde ben for the Citizens.

- Hvis vi skal have en chance mod City, kræver det, at vi leverer en perfekt indsats og viser mod. Derudover er det vigtigt, at fansene bakker os op. 

- Vi har brug for en perfekt aften, hvis vi skal overraske. Vi er nødt til at tro på det, men der er ikke nogen stor taktisk plan bag. 

Pep Guardiolas tropper har gang i en forrygende sæson, og Wicky har da også kun ros tilovers for de lyseblå fra Manchester: 

- Manchester Citys hold har ingen svagheder. Det beviser de i hver kamp. Det er et meget fleksibelt hold, der kan omstille sig til modstanderen, og de har masser af kvalitet på banen og på sidelinjen. 

Det første opgør mellem de to hold finder sted i Schweiz og sparkes i gang i aften kl. 20.45. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED