AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:11:2019 13:45
Barton undskylder til Klopp efter 'Cheerleader'-kommentar

Joey Barton er ude med store roser til Liverpool-manager, Jürgen Klopp.


- Han er ikke en trofæ-manager som Mourinho og Guardiola, så vi er nødt til at være skeptiske omkring ham. Han er kommet ind med masser af karisma, og han virker som en flink fyr, der er helt nede på jorden, men jeg er altid bekymret, når han løber op og ned ad sidelinjen. Han minder om en stor tysk cheerleader.

Sådan lød det fra Joey Barton om Jürgen Klopp tilbage i 2017.

Nu har den tyske manager ført Liverpool til et Champions League-trofæ og fører i øjeblikket Premier League.

Joey Barton trækker derfor sine tidligere kommentarer i land og roser Liverpool-manageren.

- De var ikke i nærheden af at være så stærke dengang, som de er nu, og sammen med fansene har de nu en tro på det. Jeg har været kritisk ved Klopp, siger Barton til talkSPORT og tilføjer:

- Men de er det mest forbedrede hold, og han er den mest forbedrede træner de sidste tre år. Han har det der - og jeg tør næsten ikke sige det - Shankly-følelse omkring sig. Han har løftet hele byen, og Liverpool tror virkelig på det. Jeg bor i byen, og jeg håber bare, at Everton kan bruge noget af den energi til at forbedre sig, lyder det fra Barton.

Joey Barton står i dag i spidsen for Fleetwood Town, der spiller i League One.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED