Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:03:2021 11:43
Barnes vurderer: Sådan var det gået Werner i Liverpool

John Barnes er ikke så sikker på, at den tyske Chelsea-profil havde klaret sig meget bedre, havde hans hold heddet Liverpool i stedet.


Timo Werner til Liverpool lignede en stensikker transfer, indtil coronakrisen kastede fodboldverdenen ud i finansiel usikkerhed, så da Liverpool rystede på hånden, slog Chelsea i stedet til og hentede tyskeren.

Sidenhen har Werner ikke været nogen ubetinget succes, og det har fået kommentatorer til at foreslå, at angriberen havde passet bedre ind i Liverpools spilsystem. Det tvivler Anfield-ikonet John Barnes bare på.

- Var Werner skiftet til Liverpool, havde han ikke spillet bedre. Han er en farlig spiller, som kan score, når han har selvtillid, men han ville ikke starte før Mané, Salah eller Firmino, så Liverpool begik ikke en fejl, da de sorterede ham fra, siger Barnes til BonusCodesBet.

I øjeblikket står Werner noteret for otte scoringer i Premier League, og han har allerede oplevet sin første måltørke for The Blues. Men til trods for den ikke prangende målstatistik frygter Barnes alligevel Werner mere end Olivier Giroud, når Liverpool torsdag møder Chelsea.

- Giroud spiller fint for tiden og vil skabe problemer for Liverpools defensiv med sin fysik, men Liverpool ville fretrække, at franskmanden startede inde torsdag, for så skal de ikke forsøge at tøjle Werners fart, mener Barnes.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED