AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:04:2020 13:35
Bare rolig: Premier League er ikke ved at aflyse sæsonen

En udtalelse fra en italiensk direktør har ikke noget på sig, og Premier League-sæsonen er ikke ved at blive aflyst.


Premier League-sæsonen bliver snart aflyst. Det var beskeden fra Pierpaolo Marino, men Udinese-direktøren kommer ikke til at få ret i sin antagelse.

Nu kan the Independent nemlig fortælle, at Premier League har benægtet rygtet, der blev skabt af den italienske direktør.

Meldingen er altså ikke, at Premier League inden for kort tid melder det samme ud som den belgiske liga, der er blevet aflyst, og hvor der er blevet en mester.

Men hvad der skal ske med Premier League-sæsonen er stadig helt uvist. Det står dog klart, at FIFA har givet de forskellige turneringer mulighed for at forlænge sæsonens afvikling på ubestemt tid.

I løbet af de kommende uger må det formodes, at vi bliver gjort klogere om, hvad der skal ske med resten af sæsonen i Premier League samt de europæiske turneringer.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED